Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kluivert fia 18 évesen válogatott lehet

2018.03.16. 17:12

Justin Kluivert, a 79-szeres holland válogatott csatár Patrick Kluivert fia is behívót kapott a hollandok két következő barátságos meccsére, amiken Angliával és Portugáliával játszanak. Kluivert  már a 33 fős bő keretről szűkített 25 fős listára fért fel, ami nem rossz jel a szempontjából. A 18 éves Justin Kluivert mellett van másik négy újonc – Marco Bizot, Guus Til, Wout Weghorst és Hans Hateboer mellett.

Ha Anglia vagy Portugália ellen beállhat Justin Kluivert, akkor apjához hasonlóan ő is 18 évesen mutatkozhat majd be a felnőtt csapatban. Az Ajax-csatár egyébként az idei szezonban a bajnokik nagy részét végigjátszotta, hét gólnál jár.

Kluiverték lehetnek a tizedik apa-fiú páros a holland válogatottban, de az első, amelynek mindkét tagja 20 éves kora előtt mutatkozik be a nemzeti csapatban, jelenti az MTI.