Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Neymar heti 1 millió fontot kér, hogy a PSG-nél maradjon

GettyImages-926640976
2018.03.18. 16:27

Elég vad pletykákat szellőztetett meg a The Sunday Times Neymar és a Paris Saint-Germain kapcsolatáról, a lap ugyanis úgy tudja, hogy a brazil játékos csak heti egymillió fontos fizetésért hajlandó a PSG-nél maradni. Erről a játékos és apja Brazíliában tájékoztatta a PSG vezetőségét, akik képesek voltak Franciaországból egészen a játékos hazájáig utazni, hogy egyezkedjenek vele.

A hírek szerint Neymar jelenleg nagyjából 537 ezer fontot keres hetente, vagyis majdnem a megdupláztatná mostani amúgy sem gyenge fizetését.

Neymar és a PSG kapcsolatában – a hírek szerint – azután következett be törés, hogy a brazil lábközépcsont-törést szenvedett, majd csapata nélküle esett ki a Bajnokok Ligájából az állítólag pont őt csábító Real Madrid ellen. A Real érdeklődése kapóra jött a Brazíliában gyógyuló Neymarnak, aki a spanyol csapatot próbálja felhasználni a rettentő, heti szinten 350 millió forintos fizetés kicsikarására.