Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mi volt ez a tánc Messitől?

2018.03.19. 11:01

25. bajnoki gólját szerezte az idényben Lionel Messi vasárnap, kegyetlenül pontosan és erősen vágta be 18 méterről a bal alsóba Dembele asszisztját. Már integetett a franciának, hogy tök üresen van, adja neki a labdát, a szélső oda is tette, ő meg bevágta.

Azonnal Dembeléhez szaladt megköszönni a labdát, majd elég szokatlanul, táncolt egy kicsit, aztán kimutatott a tribünre, mintha célirányosan üzent volna valakinek. A Sport.es szerint az elnöki páholynak jelzett, ahol a családtagjai is ültek, de hogy kinek vagy miért táncolt, azt ők sem tudják.

Felvetik, hogy az egész Yerry Mina hatása lehet: a január végén igazolt középhátvéd a góljait jellegzetes táncmozdulatokkal ünnepli. Eddig csak egyszer mutatta meg, amikor két hete a Katalán Szuperkupa-döntőben a szétlövésnél berúgta a maga tizenegyesét.

Messi a 25 góljával vezeti a spanyol góllistát, az Aranycipő-versenyben második a 28 gólos Mohamed Szalah mögött, de rohamléptekkel közelít Cristiano Ronaldo, aki négyet lőtt vasárnap, és már 22-nél jár.