Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nem áll jól Balotelli szénája, de még lehet válogatott

2018.03.20. 10:21

Mario Balotelli előtt nyitva áll az olasz futballválogatott ajtaja, mondta Luigi Di Biagio ideiglenes szövetségi kapitány.

A 27 éves csatár az idényben 31 tétmérkőzésen 22 gólt szerzett klubjában, a francia Nice-ben, ám a válogatott mezét a 2014-es vb óta nem húzhatta magára. A nyári, oroszországi világbajnokságról lemaradtak az olaszok, de a pénteki, argentinok elleni manchesteri felkészülési meccsre és a jövő keddi, angolok elleni londoni mérkőzésre sem hívta be Balotellit Di Biagio.

"A számok és gólok fontosak egy csatárral kapcsolatban, de bizonyos teljesítményhez is kell kapcsolódniuk. Megnéztem, megítéltem és döntöttem. Továbbra is figyelni fogjuk őt, és meglátjuk, mi történik a következő hónapokban" - fogalmazott a szakvezető. (MTI)