Sokkal többre számított Mourinho januári igazolása

2018.03.22. 10:32

Alexis Sánchez bevallotta, sokkal többet várt magától a Manchester Unitednél, ahová januárban szerződött az Arsenaltól.

Alexis Sánchez
Alexis Sánchez
Fotó: Jason Cairnduff

A chilei válogatott támadó, aki eddig tízszer lépett pályára José Mourinho edző csapatában, de mindössze egy gólt szerzett, azt mondta: a hirtelen váltás után nehézségei vannak, hogy beilleszkedjen új csapata játékába.

"Mivel sokat követelek magamtól, többre számítottam - nyilatkozta újságíróknak Sánchez, aki most a válogatottal Svédországban tartózkodik. - Miután megérkeztem a Unitedhez, nagyon nehéz volt, mert minden nagyon gyorsan változott meg... A klubváltás rendkívül hirtelen történt, ráadásul most először váltottam januárban, és sok nehézséggel kellett szembenéznem az életemben."

A 29 éves csatár azt is elárulta, fontolóra vette, hogy inkább Manchesterben gyakoroljon a chilei válogatott következő felkészülési mérkőzései helyett, de a Claudio Bravo csapatkapitánnyal egyeztetett, és másképp döntött.

Chile válogatottja nem jutott ki az oroszországi világbajnokságra, így szombaton és kedden két résztvevő edzőpartnere lesz: előbb Svédországban, majd Dániában lép pályára. (MTI/Index)  • Hírek
  • Bankszámla