Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Térdre esett, meccs közben halt meg a pályán Bruno Boban

2018.03.25. 20:21

Összeesett és meghalt a szombati harmadosztályú Marsonia–Pozega Slavonja horvát futballbajnokin a 25 éves Bruno Boban, a vendégek futballistája.

A csatárt a 15. percben átlagos erővel mellkason találta egy felpattanó labda, még párat lépett, letérdelt, majd öntudatlanul omlott össze. A LaPresse hírügynökség jelentése szerint leállt a szíve. Azonnal szívmasszázzsal próbálkoztak az orvosok, 45 percen át, a mentőben is próbálták újraéleszteni, sikertelenül. A videófelvételeken jól látni, mi történt.

Egyelőre nem tudni, mi a halál oka, azt sem, mennyire van köze hozzá, hogy – bár nem erősen, de – szívtájékon találta el a labda.

Bruno Boban névrokona az egyik leghíresebb korábbi horvát futballistának, a volt milanos és vb-harmadik Zvonimir Bobannak.