Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Cristiano Ronaldót a pályán csókolta meg egy szurkoló

GettyImages-938312632
2018.03.27. 08:43

Hollandia az első félidőben elintézte az Európa-bajnok portugál válogatottat hétfő este, a két csapat barátságos meccsén. A 11. percben szereztek vezetést a hollandok, a 45. percben már 0-3 volt, a végeredmény is ez maradt.

Nem ment kimondottan jól a játék Cristiano Ronaldónak, de így is ő volt a sztár a svájci Genf melletti kisvárosban, Carouge-ban rendezett meccsen.

Olyannyira, hogy a szurkolók szó szerint meg akarták érinteni őt. Néhánynak sikerült is. Az egyikük a pályára szaladt, csókot is nyomott a futballistának, majd vidáman szelfizni kezdett. Ezen felbátorodtak egy páran, és a pályára rohanva akarták megérinteni a világsztárt. C. Ronaldo nagyvonalúan tűrte a szurkolók ilyen szeretetét is. Végül a biztonságiak tettek rendet.

C. Ronaldónak voltak nagy helyzetei is, de csak nem jött össze a 82. válogatott gólja. Egyszer a hollandok Barcelonában védő kapusa, Jasper Cillessen tenyerelte emberfeletti módon a kapu mellé a portugál kiváló fejesét. Végül Ronaldo a 68. percben beleunt az értelmetlen küzdelembe, és cserét kért.

A portugál válogatott legutóbb a Chile elleni Konföderációs Kupán szenvedett vereséget, akkor is csak 11-esekkel. A tavaly június 28-án lejátszott meccs volt a legutóbbi, amikor gólt sem tudott rúgni, azóta nyolc meccsen nem kaptak ki és 17 gólt szereztek. Rendes játékidőben amúgy 2017. március 28-a óta veretlen Portugália.

(Borítókép:  Robbie Jay Barratt - AMA / Getty Images Hungary)