Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Szétnyílt a Honvéd-csatár füle a könyököstől

2018.04.01. 08:39

Eppel Márton, a Budapest Honvéd csatára a Diósgyőr elleni meccs után osztotta meg az alábbi képet a Facebookon. A fénykép megtekintése különösebben senkinek sem ajánlott, gyengébb idegzetűeknek meg kifejezetten ellenjavalt. 

A támadót a 12. percben a DVTK-s Dejan Karan könyökölte le egy meglehetősen látványos mozdulattal. Rejtély, hogy a játékvezető miért nem ítélt még csak szabálytalanságot sem az esetnél. Eppel Mártont viszont a jelek szerint elég kemény fából faragták, mert némi ápolást követően visszatért a pályára, és végigjátszotta a meccset. Sőt ő szerezte a Honvéd egyetlen gólját az 1-1-es döntetlennel záruló mérkőzésen.

Még egyszer: erős kép, csak erős idegzetűeknek.