Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Diego Costa elegáns: oda szúr, ahol legjobban fáj

2018.04.04. 00:15

Csak csere volt a vasárnap esti Atletico-Deportivón Diego Costa, a 64. percben állhatott be.

Nem nagy cucc kitalálni, nem úszta meg sárga nélkül, már öt perccel később figyelmeztette a bíró, méghozzá úgy, hogy előtte őt faultolták.

De Costának nem is annyira a játékvezetővel, mint a deporos Raul Albentosával volt baja. A középhátvéd rendesen belement oldalról, erre gurult be az exbrazil, visszarántotta, majd nem tudta befogni a száját.

Albentosával előbb közelről, majd messzebbről kiabáltak egymásnak. A hátvéd csak annyit, "nyugodj le, nyugalom", Diego Costa viszont oda lépett az ellenfélnek, ahol a legjobban fáj, és nagyvonalúan azt felelte:

"Mész a másodosztályba!"

Igaz, ami igaz, a csatár jól tájékozott, a Depor hátulról a második a tabellán, és már a meccs előtt is 8 pontra volt az első bennmaradó helytől. Mindezt 8 fordulóval a vége előtt, vagyis a helyzet elég reménytelen.

És bár az Atleti ellen is jól játszottak, féltucat nagy helyzetet kihagytak, kikaptak 1-0-ra egy büntetővel.