Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Icardi két napig nem alszik

2018.04.05. 09:13

A szerdai BL-negyeddöntők árnyékában játszották kora este a Milan-Inter derbit a Serie A-ban. Tényleg árnyékában, mert a két milanói topklub játékban is és gólokban is elmaradt a Bajnokok Ligájában megszokottól: 0-0 lett.

Lesgólok voltak, Icarditól centis les miatt vette el a 0-1-et a videóbíró az első félidőben, a másodikban Cutronétól az 1-0-t a partjelző méteres miatt.

Icardi aztán kétszer is nyerhetett volna az Internek, Candreva kihagyhatatlan helyzetbe hozta, jobbal csak az üres kapuba kellett volna passzolnia, ehelyett a bal lába mögött valahogy mellésarkazta a labdát.

Ennél is jobban fájhatott a 93. perc: újra jobbról jött a keresztlabda, ezt csak ballal érte el, de ő a közepes napjain is betesz egy ilyet, ezúttal viszont, úgy tűnik, rossz napja volt, ez is mellé ment.

Icardinak a bajnokságban 24 gólja van 25 meccsen, az őszi derbit a mesterhármasával nyerték 3-2-re, a napokban egy magyar rekordot is megdöntött.