Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kocsival érkeztem tréningre, haza már busszal mentem

2018.04.18. 10:04

A tavasszal komoly válságba kerülő diósgyőri labdarúgócsapat vezetősége úgy döntött, hogy az utóbbi hetek lélektelennek tartott produkciója miatt megbünteti a játékosokat. A legutóbbi öt bajnokiján nyeretlen klubot már csak 3 pont választja el a kieséstől, és a Magyar Kupából is búcsúzott, miután az 1-0-ra nyert első meccset követően 3-0-ra kikapott Felcsúton.

A klub a félhavi fizetésüknek megfelelő összegre büntette a labdarúgókat, akiknek kedden a szponzoroktól kapott autóikat is le kellett adniuk.

Reggel még kocsival érkeztem a tréningre, de azonnal le is adtam, haza már busszal mentem. Többen vagyunk, akik kénytelenek villamosozni meg buszozni. Persze akadnak csapattársaim, akik összeállnak, és egy autóval, együtt közlekednek

– nyilatkozott a (labdarúgók számára) különös helyzetről Tamás Márk (24) Blikknek. DVTK védője elmondta, hogy a csapatot dühíti a rossz szereplés, a büntetést pedig igazságosnak érzik, és bizonyítani akarnak a szurkolóiknak, akik nem ezt érdemelték tőlük, mert mindig mellettük álltak.

Tamás Márk
Tamás Márk
Fotó: Czeglédi Zsolt / MTI

A bizonyításra legközelebb a Felcsút elleni szombati bajnoki mérkőzésen lesz módjuk a játékosoknak.