Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Boca Juniors vinné Buffont a nyáron

2018.04.21. 12:03

A Boca Juniors edzője, Guillermo Barros Schelotto megerősítette, hogy "felvették a kapcsolatot Gigi Buffonnal" egy lehetséges nyári átigazolás ügyében. Az erről szóló pletykák már hetek óta terjedtek Olaszországban, mivel Buffon szerződése júniusban lejár, de a kapus még mindig nem döntötte el, hogy utána visszavonul vagy folytatja tovább, túl a negyvenen.

Schelotto a Radio Continentalnak elárulta, hogy a Buffont és a Bocát összeboronáló híreknek meglepő módon tényleg van némi alapja.

(A Boca elnöke) Daniel Angelici elmondta nekem, felhívták Buffont, hogy megkérdezzék tőle, érdekli-e a lehetőség. Abban maradtak, hogy május 17. után beszélnek a dologról.

Ha esetleg végül tényleg a Boca Juniorsnál kötne ki Buffon – amire nagy összegben azért nem fogadnánk – akkor viszonylag gyorsan egészen jó esélye nyílna rá, hogy a soha el nem nyert Bajnokok Ligája-trófeáért egy Copa Libertadores győzelemmel kárpótolja magát. A dél-amerikai klubtornán augusztusra alakul ki a legjobb 16 mezőnye, aminek jó eséllyel a Boca is tagja lesz, november végére pedig már a győztes is megvan.