Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Vasas idei szezonja pár másodpercben

2018.04.22. 16:58

A tavalyi szezon egyik kellemes meglepetése volt a Vasas szereplése, az angyalföldi klub több fiatalnak is lehetőséget adva végül a dobogó harmadik fokán zárta a 2016-17-es NB I-es labdarúgó-bajnokságot. Idén viszont nagyot fordult a világ Michael Oenning mester csapatával, a Vasas lényegében október közepe óta hullámvölgyben van, legutóbbi 16 meccséből mindössze egyet tudott megnyerni. Az egyre súlyosabb válságot a bajnoki helyezés is hűen tükrözi, az előző idény dobogósa a tabella utolsó helyén áll.

Éppen ezért az egyetlen helyezéssel előttük álló Mezőkövesd ellen nagyon kellett volna a győzelem szombaton a bennmaradás reményéhez, ehhez képest szerény 0-0-s döntetlenre futotta csak, a végeredmény ráadásul még a hazai pályán (újpesti albérletben) játszó Vasas számára volt hízelgő.

Hogy mennyire borzasztó formában van a klub, azt nehéz szimbolikusabban összefoglalni, mint ez a Vida Máté szabadrúgás. Öt perccel a vége előtt a tavalyi szezon egyik legnagyobb, már a válogatottban is bemutatkozó felfedezettje állt a labda mögé, aztán meg ez történt: 

Érdemes figyelni, hol pattan a labda a lelátón.