Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Csertői nekiment a Nemzeti Sportnak, őket tette felelőssé

2018.04.22. 11:49

Teljesen szürreális sajtótájékoztatót tartott Csertői Aurél, a Paks vezetőedzője a Ferencváros elleni 2-2-es döntetlen után. Szerinte a Nemzeti Sport egész héten osztotta és terrorizálta a játékvezetőket, aminek az lett az eredménye, hogy a 94. percben 11-es fújtak be a Fradinak.

Ezzel szemben Papp Kristóf, a paksiak középpályása elismerte, ezért a szituációért lehetett büntetőt adni. Ahogy az nso.hu idézi a futballistát, valóban összeért a lábuk, mert ő lövést várt a Fradi csatárától, Böde Dánieltől.

A Ferencváros úgy játszott 2-2-t a Pakssal, hogy a vendégcsapat kétszer is vezetett, és Varga Roland a 95. percben rúgta be az egyenlítő gólt 11-esből. Mivel a Videoton 1-0-ra legyőzte a Debrecent, a fehérváriak kétpontos előnybe kerültek. A bajnokságból még hat forduló van hátra, a sorsdöntőnek tűnő Videoton-Ferencváros meccset két hét múlva játsszák.

Csertői szerdán jogerősen elveszítette azt a becsületsértési pert, amelyet a Tolnai Népújság szerkesztője indított ellene, egy két évvel ezelőtti eset miatt, amikor az edző rángatta és szidalmazta az újságírót.