Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Iniestát az ellenfél is felállva tapsolta, megkönnyezte

2018.04.22. 13:22

A Barcelona 5-0-ra verte a Spanyol Kupa döntőjében a Sevillát, 103 éve nem volt ilyen eredmény.

A meccs egyik nagy pillanata volt, amikor a negyedik katalán gól szerzőjét, Andres Iniestát lecserélték, de nemcsak a saját szurkolói, hanem az ellenfélé is megtapsolták. A középpályás nem tudta visszatartani a könnyeit.

A világbajnoki döntőben is eredményes, májusban már 34 éves Iniesta Kínából kapott ajánlatot, és nagy kérdés, hogy elfogadja-e.

Ez volt a 31. trófea, amit megszerzett a Barcelonával - ezen felül van két Eb-aranya, és a vb-arany -, a meccs utáni interjúban ki is tért erre.

"Nekem is, a csapatnak is jó estéje volt, az első perctől nyomás alatt akartuk tartani a Sevillát, és ez sikerült is. A Róma elleni vereség után, ez így indokolt. Meg akarjuk szerezni a bajnoki címet is. Sok érzelem kavarog bennem, olyan emberekkel lehetek együtt a Barcelonában, akiket szeretek. A jövő héten meghozom a döntésem, és nem is akarom majd titkolni. Éretten fogok dönteni" - mondta