Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A görög bajnokságban fúj a világ legerősebb játékvezetője

2018.04.23. 20:46 Módosítva: 2018-04-24 07:43:20

A görög szuperligában a papíron még bajnoki címre hajtó Olimpiakosz az Apollon Szmirnisz csapatához látogatott vasárnap. A mérkőzést a hazaiak nyerték 1-0-ra, ezzel bebiztosítva első osztályú tagságuk megőrzését, míg az Olimpiakosz számára a vereség a bajnoki esélyek szertefoszlását jelentette.

A meccs a Szmirnisz első percben szerzett góljával dőlt el, így érthető, hogy az egész mérkőzésen hiába próbálkozó Olimpiakosz-játékosok igencsak idegesek lettek a végére. A 90. percben aztán egy bírói ítélet után elszakadt a cérna, szinte az egész csapat megrohanta a játékvezetőt. 

Valószínűleg nem tudták, hogy kivel állnak szemben.

A mérkőzésen fújó Alexandrosz Kacikogiannisz egy ideig türtőztette magát, óvatos mozdulatokkal hesegette el a rátámadó játékosokat. Amikor viszont a korábban a Chelsea-t és a Sevillát is megjáró Marko Marin harmadszor is megpróbált közvetlen közelről az arcába ordítani, nem bírta tovább és egyetlen érintéssel földhözvágta a játékost.

Ezt még Bruce Lee is megirigyelte volna:

A másik lehetséges, de semmivel sem racionálisabb magyarázat, hogy Marin rájátszott az őt ért lökésre. Ebben az esetben viszont nem igazán világos, hogy mit szeretett volna elérni a dologgal. Abban reménykedett, hogy a játékvezető megeszi az alakítást és kiállítja saját magát?

Meglepő módon nem ez történt, a jegyzőkönyv szerint az eset után a játékos kapott sárga lapot. Hogy az üvöltözésért vagy a műesésért, az nem derült ki.