Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Diósgyőr kirúgta Bódog Tamás edzőt

2018.04.23. 09:49

A Nemzeti Sport úgy tudja, hogy az NB I.-es DVTK kirúgta Bódog Tamás edzőt.

„A DVTK játékoskerete jobb, mint amit a tabellán elért helyezése mutat. Hat fordulóval a bajnokság vége előtt azért szükséges a váltás, mert a jelenlegi felállásban nem látjuk biztosítottnak a csapat élvonalbeli tagságának megtartását" – olvasható a diósgyőri klub honlapján.

A Diósgyőr idén nagyon rosszul szerepelt a bajnokságban, csak egyetlen meccset tudott nyerni, a Ferencvárost verte márciusban 2-1-re. Azóta hat meccsből négyszer kikapott, kétszer döntetlenezett Bódog csapata, ami már csak két pontra van a kiesőzónától, a kilencedik hely az övé.

A DVTK a Magyar Kupában sem tudott javítani, a Felcsút ejtette ki.

A klub a gyenge eredmények miatt a játékosokat is büntette, félhavi fizetésüket valamint a használatra kiadott autókat is elvette tőlük.

Bódog alig több mint egy évet volt a csapatnál, tavaly március 9-én jelentették be a DVTK-nál a Dániából hazaérkező edzőt.