Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lipcsében farkastörvények vannak, a 7. hely kirúgást jelent

2018.04.25. 10:07

Így harcol Ralph Hasenhüttl az állásáért -ezzel a címmel jelent meg egy cikk a Bilden. A Leipzig vezetősége a Hoffenheim elleni 2-5 után jelentette be, mindenkivel felfüggesztik a szerződés-hosszabbítási tárgyalásokat.

Mindez az edzőt is érinti, bár ugyan a hatodik helyen állnak a Bajnokok Ligáját jelentő pozíciótól 4 pontra kerültek, és mivel már csak három forduló van hátra, nem könnyű ezt a hátrányt eltüntetni. Ha az Európa Ligát sem érnék el, akkor várhatóan új edzőt is igazolnának. 

Mivel az előző szezonban a Lipcse második lett, a dupla terhelés ellenére abban bíztak, hogy folyamatosan ott lehetnek az elitsorozatban, olyan erős ugyanis az állományuk.

Hasenhüttl a párharcokat gyakoroltatta, és az akciók befejezését, 94 perces kőkemény edzést tartott. Fel kellett raknia mindenkinek a sípcsontvédőt. A kiesés ellen harcoló Mainzcal szemben ugyanis elfogadhatatlan egy újabb kisiklás vasárnap.

A magyar válogatott kapusa, Gulácsi Péter szerződését nem érinti a mostani krízis, mert vele már hosszabbítottak.