Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Németországba szerződött az évad egyik legkeresettebb csatártehetsége

2018.04.27. 17:33

A Bayer Leverkusen leigazolta Paulinhót, a brazil Vasdo da Gama tehetséges csatárát (tehát nem a Barcelona védekező középpályását és nem is a Cremonese csatárát), akinek több európai élklub is udvarolt. A játékos július 15-én, a 18. születésnapján írja alá öt évre szóló szerződését. Sajtóinformációk szerint a német egyesület 20 millió euró körüli összeget fizet a játékos klubjának.

A támadó jelenleg törött kezével gyógyulgat, de új állomáshelyén reménykednek abban, hogy július közepén már százszázalékos állapotban lesz. Paulinho maga többek között azzal indokolta választását, hogy a Bayer Leverkusen neve nagyon jól cseng Brazíliában:

Emerson, Lucio, Jorginho, Zé Roberto vagy Juan fantasztikus játékosok voltak, és a karrierjük a Bayerben kezdődött. Ennek a klubnak nagy neve van a hazámban. Mindenki úgy ismeri, hogy egy európai klub, amelyben sok brazil megcsinálta a szerencséjét.

(MTI)