Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Iniesta bejelentette, megy

iniesta
2018.04.27. 14:11

Péntek délután Andrés Iniesta sajtótájékoztatón jelentette be, elhagyja a Barcelonát.

A jövő hónapban 34 éves középpályás könnyezett, miközben távozását megindokolta.

Őszinte döntést hoztam magammal és a klubbal szemben, ami mindent megadott nekem. Életem itteni szakasza véget ér, mert ez az egyesület 12 éves korom óta csak a legjobbat érdemli tőlem, és rájöttem, hogy a közeljövőben nem tudom a legjobbat adni magamból sem fizikailag sem mentálisan. Így akartam befejezni, amikor még hasznos vagyok, kezdő, címeket nyerni képes. Olyan pozitív érzésekkel, melyek ebben a szezonban értek. Nagyon nehéz ez nekem, mert egész életemet itt töltöttem, borzasztó nehéz az otthonomtól és az itteni életemtől elbúcsúzni.

Iniesta 12 évesen került a La Masiára, a Barcelona akadémiájára, a nagycsapatban 2002-ben mutatkozott be. 16 év után valószínűleg Kínában folytatja a következő szezontól, bár ezt most nem erősítette meg.

A Barcával nyolcszoros bajnok, hatszoros kupagyőztes, négyszeres BL-győztes. Az első csapatban 669-szer játszott, de van még öt bajnoki a szezonból, köztük a május 6-i El Clasico a Real Madrid ellen, Barcelonában.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Iniesta bejelentette, megy

22 év után elhagyja a Barcát.

1500 · Apr 27, 2018 02:11pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Nyitókép: Albert Gea/Reuters