Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Állva hagyta a kapust a hihetetlen skorpiórúgás

2018.04.28. 10:18

Az ausztrál bajnoki rájátszásban a Newcastle Jets színeiben Riley McGree olyan gólt lőtt, amit még sokáig vissza fognak játszani: 15 méterről, egy csodálatos skorpiórúgással talált be.

A Melbourne City megszerezte a vezetést, a Jets pedig több helyzetet is kihagyott, mielőtt az 57. percben jött az FC Bruges futballistája, aki kölcsönben játszik az ausztrál Newcastle Jets csapatánál.

A Guardian szerint a középpályás McGree-nek ez mindössze karrierje hatodik gólja volt. A Fox Sportsnak azt mondta, hogy kis szerencséje is volt, de később a Twitteren azt írta, hogy a visszajátszás alapján is úgy gondolja, így akarta eltalálni a labdát.

„Ez a legszebb gól, amit valaha láttam a bajnokságban" – írta ki Archie Thompson, az ausztrál bajnokság egyik legjobb játékosa.

Az egyenlítés után a Jets végül 2-1-re meg is nyerte a meccset, és ezzel bejutott a rájátszás döntőjébe.