Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Barca zseniális góllal tette fel az i-re a pontot

2018.04.29. 22:55

A Barcelona 1 pontért utazott vasárnap este La Corunába, hogy a Deportivo ellen megnyerje a bajnokságot, ennyire volt szükség.

Messiék túlteljesítettek, 4-2-re nyertek.

De nem volt sima, bár a Barca Coutinho és Messi góljával elment 2-0-ra, a Depor még a szünet előtt szépített, egy óra után felállt, egyenlített egy zseniálisan kijátszott góllal, Emre Colak rúgta be.

A Barca ekkor mutatta meg, miért húzta be

10 év alatt a 7. spanyol bajnoki címét.

A 3. góljuk egészen zseniális volt, Messi és Luis Suarez hozták össze - ezt is - egy olyan kényszerítővel, amit kevesen játszottak volna meg a legjobbak közül is.

3-2-nél sem dőlt el a meccs, volt még 10 perc, a Depor nem adta fel, akkor sem, ha nyernie kellett, hogy ne essen ki a meccs végén. A Barca végigvitt még egy támadást, ennél is Luis Suarez adta az utolsó passzt Messinek, aki simán begurította a ziccert. Suareznek ez volt a harmadik gólpassza Messi felé a meccsen.

A vége 4-2, a Barcelona bajnok, bár az Atleticónak még három, a Real Madridnak négy meccse van hátra a bajnokságban.

A Real következő ellenfele épp a Barca ellen lesz, vasárnap Barcelona-Real Madrid következik. Még mielőtt azt gondolnánk, hogy az El Clasico tét nélküli: a Barca 41 meccse veretlen a spanyol bajnokságban, ebben a bajnoki kiírásban még nem kapott ki 34 meccsen. Két éve a Real 39 meccses Barca-tétmeccses veretlenségi sorozatot szakított meg a Nou Campban egy 2-1-es győzelemmel. Ronaldóék most is ezért mennek Barcelonába.