Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Sikerek nélkül lehetetlen ellenállni

2018.04.29. 10:41

José Mourinho meghosszabbítaná a szerződését a Manchester Uniteddel, de tudja, nincs sok esélye rá, hogy olyan sokáig egy klubnál legyen, mint Arsene Wenger, aki 22 évet húzott ki az Arsenalnál.

„Szívesen látnám magamat úgy, hogy ezt megcsinálom, de az új koncepciójú média, a közösségi média, a szakértői ipar, ahogy és amilyen hatással kifejezik az emberek a véleményüket, túl nagy nyomást jelent, nemcsak a menedzsernek, hanem a klubnak is. Lehetetlen, hogy valaki sokáig ellenálljon, főleg sikerek nélkül " – idézte Mourinhót a Sky Sports.

000 1478QV

„Hogy menedzser maradhass négy vagy öt éved van arra, hogy megpróbálj trófeát nyerni és fejleszd a csapatod. Nem hiszem, hogy több megengedhető."

A menedzser elmondta, minden csapatnál már a következő lépésen gondolkodott.

„Megvoltak azok a dolgok, amelyeket igazán akartam. Muszáj volt Olaszországba és Spanyolországba mennem. Jelenleg, nincs semmi a láthatáron. Nem akarok semmi mást csinálni azon kívül, amit most csinálok."