Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kane nagy taknyolást mentett gólra

2018.04.30. 23:07

Hétfő este 2-0-ra nyert a Watford ellen a Tottenham, ezzel nagyon közel kerültek a Bajnokok Ligája-induláshoz, ugyanis 3 fordulóval a Premier League vége előtt öt ponttal előzik az ötödik Chelsea-t, sőt, még arra is van esélyük, hogy megelőzzék a harmadik Liverpoolt.

A Tottenham mindkét hétfői gólja kisebb baki után jött: az első gólnál a Watford-kapus Oresztisz Karnezisz ejtette ki a labdát a kezéből, amire aztán Christian Eriksen csapott le, a dán Dele Allinak tálalt, neki pedig már egyszerű dolga volt, hogy megszerezze a vezetést.

A második Tottenham-gól előtt a végül betaláló Harry Kane esett nagyot, miközben a háta mögé érkező beadást próbálta valahogy begyűjteni. A Tottenham Kane elcsúszásával is helyzetben maradt, a csatár villámgyorsan felpattant, és be is vágta Kieran Tripper immár pontosan érkező labdáját.

Vereségével a Watford a 13. helyen áll.