Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Deutsch megmondta, Feczkó teljesítette

2018.04.30. 09:25

Miután az MTK tavaly váratlanul kiesett az élvonalból, Deutsch Tamás klubelnök szokatlanul kemény hangvételű interjút adott. 

"Az MTK szakmailag fáradt és belterjes lett. Egyfajta „labdarúgó mini körmagyar” zajlott a klubnál, valahogy úgy, mint amikor a „celeb világban” a zenész megdicséri a színészt, a színész körül rajongja a filmrendezőt, a filmrendező jókat mond az újságíróról, az újságíró pedig a zenészt mondja a legjobbnak a szakmában, és ezzel a dicséret kör bezárul: kis teljesítmény, nagy elismerés. Nálunk hosszú évek óta ez zajlott" - ezt állapította meg Deutsch.

Kevéssel az interjú után bejelentették, hogy a Balmazújvárosban sikeres Feczkó Tamás lesz az új vezetőedző, a játékoskeret is cserélődött.

A célt is megjelölte Deutsch: "komoly teljesítményt nyújtva, azonnal vissza kell kerülni a legmagasabb osztályba."

Ez most sikerült, 32 forduló után - hat körrel a vége előtt - 75 pontja van a klubnak, amihez 73-31-es gólkülönbség társul. A Kisvárda 10 ponttal maradt le eddig a kék-fehérektől, a harmadik pozícióban lévő Békéscsaba pedig hússzal.

Egy év múlva ilyenkor az is kiderül, hogy mire jutott az élvonalban az MTK, mennyire sikerült kiszakadnia a körmagyar valóságából.