Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Kifütyülték a miskolci polgármestert a stadionavatón

2018.05.05. 16:47 Módosítva: 2018-05-06 18:24:37

Megnyitotta kapuit a 13 milliárdból megújult Diósgyőri Stadion szombaton, ahol telt házat, azaz 14 ezer embert vártak a Mezőkövesd elleni találkozóra (a Mezőkövesd 1-0-ra nyert). Az átadóünnepségen beszédet mondott Fürjes Balázs kormánybiztos, aki kijelentette, hogy megérdemlik a miskolciak az új stadiont, majd Kriza Ákos polgármester következett, akit kifütyült a közönség.

Fürjes a beszédét azzal kezdte, hogy a kormány nevében kijelentette: megérdemlik a miskolciak a stadiont. Azt mondta,

az önöké a legnagyobb.

Majd megismételte, hogy a miskolciaké a legnagyobb szurkolótábor vidéken. Szerinte kemény, mint az acél, és arról is híres a szurkolótábor, hogy mindig elmondják a véleményüket.

Ezután Kriza Ákos polgármester beszélt, aki nem volt könnyű helyzetben, mert a beszédét végig éles füttyszóval kísérte a közönség. Szerinte a XXI. századi stadion a várost szimbolizálja, és éveken át küzdöttek, hogy birodalom épülhessen. És ez az építkezés jó alkalom volt szerinte a párbeszédre, az összefogásra. Eközben szólt a fütty, majd megköszönte a kormány támogatását.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?