Ödön
2 °C
11 °C

Nincs edzője, se stadionja, de mindjárt a Bundesligába jut a Kiel

2018.05.07. 19:21

A Holstein Kiel lett a német másodosztály harmadik helyezettje, egy fordulóval a vége előtt már bebiztosította a pozícióját.

Hogy kivel kerül szembe, hamarosan kiderül, egyelőre csak az biztos, hogy a Hamburg, Wolfsburg, Freiburg trióból kap ellenfelet. A három csapatból egy kiesik, egy osztályozóra kényszerül, egy pedig folytathatja az élvonalban.

A Bild összeszedte, milyen állapotban van most az élvonal ajtaján dörömbölő Kiel.

Nincs edzője, mert Markus Anfang a következő szezont már a Kölnnél kezdi, amelyik már biztosan búcsúzik az első osztálytól. Anfangnak még nincs utóda.

Nincs stadionja, mert a 13 400 fős arénájuk nem valószínű, hogy licencet kap a legmagasabb szintre. Hamburgba kell menniük jobb híján, de mivel HSV nem fogadja be őket a nagy hamburgi stadionba, a St. Pauli jöhet szóba.

Nincs kapusa, mert Kenneth Kronholm a Düsseldorfhoz szegődött.

A Wikipedia szerint a klubnak az elnöki pozíciója is üres.

Kiel a másodosztályban is újonc volt idén, de várakozás felett sikerült a szezonja, és most már szeretnék feltenni az i-re a pont. Anfang mondta is, tökmindegy kivel játszanak az osztályozón, mert bárki ellen van esélyük.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?