Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Griezmann lehet az Atletico Neymarja

2018.05.09. 16:48

Élénkül a Barcelona-Griezmann-szál, azaz hogy a Barca a nyáron szerződtesse Antoine Griezmannt, az Atletico Madrid csatárát.

Fejlemények:

  • A Sport.es két katalán rádióra hivatkozva állítja, a Barcelona-elnök Josep Bartomeu kedden közölte az Atletico-elnök Enrique Cerezóval, hogy szerződtetni akarják a franciát
  • Sőt, azt is, hogy a két klub közötti alkudozásra nem lesz szükség, mert a Barca leteszi a Griezmann kivásárlási záradékában szereplő 100 millió eurót
  • Később mindkét klub cáfolta az értesüléseket
  • Cerezo elnök annyival indokolt: "Griezmann az Atletico futballistája"

Azt már jó fél éve tudjuk, hogy a Barcelona első számú kiszemeltje a nyárra a 27 éves támadó. A biznisz nagyon hasonlít ahhoz, amit a Barca tavaly nyáron átélt Neymarral. A PSG ugyanis be sem jelentkezett Neymarért, hanem egyszerűen elvitte Párizsba: a brazil szerződésében 222 millió eurós kivásárlási záradék volt, a franciák ezt letették, a játékos távozott.

A Barcának nem volt beleszólása az ügyletbe, ahogy az Atleticónak sem lehet most, ha tényleg érkezik a 100 millió euró.

Ahogy a Barcának nem tetszett, úgy az Atleticónak sem tetszik, hogy elvihetik a legjobbját, Cerezo tiszteletlenséget emleget, és azt mondja, kártérítést fog követelni, ha végbemegy az átigazolás. Újra azt szajkózta, nem tárgyaltak a Barcelonával Griezmannról - ami biztosan így van, ugyanis a kivásárlás miatt a két klubnak egy szót nem kell váltania egymással, a vevőnek elég a futballistával megegyeznie.

A huzavona innen fog folytatódni, de a felek nem szeretnék hosszúra nyújtani, úgy tudni, hogy még a világbajnokság kezdete előtt - június 14.  - nyélbe akarják ütni az igazolást.