Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A labda gyógyította meg a Puskás labdarúgójának súlyosan sérült bokáját

2018.05.09. 09:31

A Puskás Akadémia 2-0-ra kikapott DVSC-től a Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóján, de 4-2-es összesítéssel így is továbbjutott. A mérkőzés azonban nem ezért, hanem a nigériai Ezekiel Henty miatt lett emlékezetes.

Henty Mészáros Norberttel futott versenyt a labdáért, majd valami szörnyűség történhetett. Mivel a stadionban nem volt sok néző, így tisztán lehetett hallani a nigériai légiós borzalmas, horrorfilmekbe illő sikolyát, majd úgy a bokájához kapott, mintha azt szilánkosra törték volna.

A keményszívű bírót azonban nem hatotta meg a szemlátomást iszonyú kínoktól szenvedő játékos helyzete, így továbbengedte az akciót. A Puskás Akadémia azonban megszerezte a labdát, aminek hatására Henty bokája varázsütésre rendbe jött, sőt még kérte is a játékszert. 

Ez a hirtelen gyógyulás természetesen a játékvezetőnek is feltűnt, aki sárga lappal jutalmazta a produkciót, ami nem mellesleg méltó párja lenne Danko Lazovics tavalyi előadásának: