Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C

A magyar válogatottat is Mészáros Lőrinc öltözteti?

HUSZ1173
2018.05.16. 15:12

Már decemberben megalapította Mészáros Lőrinc a Magyar Sportmárka Zrt.-t Szélesi Ágnessel, aki a novemberben még ideiglenesen kapitánykodó Szélesi Zoltán felesége.

A HVG azt is megtudta, hogy folynak az új márka bevezetésének előkészületei, de Szélesi nem árult el részleteket a lapnak.

2rule

A karaktersor alapján valószínűleg nem asszociálna semmire, de ha kiejtjük, azonnal látjuk, ez nem más, mint a turul. A márkanevet már levédették.

ez

Nagy kérdés, mire megy az eredetmondák mitikus madara a külföldi piacon, de könnyen előfordulhat, hogy a Puskás Akadémia már ebben fog pompázni hamarosan. Ha megnyerik a Magyar Kupát, akár már az Európa Ligában is. Jelenleg az Adidas a felcsútiak beszállítója.

Már a télen hallani lehetett arról, hogy a magyar válogatottaknak is a beszállítója lesz az újonnan alapított cég, ez a nem titkolt terv.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?