Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tíz meccs a kapust letaroló brutális karaterúgásért

2018.05.18. 12:36

Tízmeccses eltiltást kapott Roy O'Donovan, aki egy brutális fejrúgással terítette le a Melbourne Vicorty kapusát az ausztrál futballbajnokság döntőjében.

A május elején lejátszott döntő az ausztrál futballtörténelembe egy jó nagy bakival vonul be, a videóbíró pont arra a néhány másodpercre állt le, amikor a Melbourne Victory vitatható gólt szerzett a Newcastle Jets ellen.

Az egyenlítésért harcoló Jets-játékosokban egyre csak nőhetett a frusztráció, ahogy fogyott az idő, valószínűleg a 93. percben ezért szállhatott bele egy szabadrúgás után nyújtott lábbal Lawrence Thomas fejébe Roy O'Donovan.

GettyImages-955101720

A ír játékos meghallgatásán azt mondta, a meccs végén már nem látott jól, mert korábban Besart Berisha a szemébe könyökölt. Azt sem vette észre, hogy beleszállt a kapus fejébe, csak a meccs után tudatosult ez benne. Elnézést is kért Thomastól.

A védekezése nem sokat ért, szándékától függetlenül túl veszélyesnek ítélték a mozdulatát.