Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A bajnoki cím ünneplése közben borult lángba a Crvena zvezda busza

2018.05.20. 13:17

Akár tragédiába is fordulhatott volna a szerb futballbajnokságot megnyerő Crvena zvezda győzelmi ünnepe. Görögtűz miatt kigyulladt a csapatot szállító busz, a játékosoknak úgy kellett kimenekülniük. Mindenki megúszta sérülés nélkül. 

A Crvena zvezda utolsó meccsén 5-1-re verte a Vozsdovacot, ezután ment nyitott tetejű busszal parádézni a bajnokcsapat. A busz egy szurkoló görötüze miatt kapott lángra. 

A játékosok rendőrök segítségével ugrottak le a tetőről, nem mertek bemenni a busz belsejébe, mert attól tartottak, hogy a motorja gyulladt ki, írta a Blic.

A tűzoltók gyorsan a helyszínre értek és eloltották a lángokat. A szombat egyébként a pirózásról szólt Belgrádban, már a stadionban görögtüzeket gyújtottak a szurkolók, majd ünnepléskor a városban is folytatták.