Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mindenki elismerte, csak a bíró nem látta a büntetőt a Német Kupa-döntőn

2018.05.20. 12:32

A Német Kupa-döntő az Eintracht Frankfurt 3-1-re nyerte a Bayern München ellen, de az utolsó percekben a bíró belenyúlhatott a meccsbe. Felix Zwayer a 94. percben büntetőtől fosztotta meg a Bayernt. 

Az Eintracht 2-1-re vezetett, amikor a hajrában Kevin-Prince Boateng buktatta Javi Martínezt a tizenhatoson belül. Az esetet visszanézték, de Zwayer videózás után sem ítélt 11-est, holott Boateng is azt várta, mint meccs után nyilatkozatából kiderült. 

„Egész tiszta érintkezés volt, ami után büntetőt kell adni a játékvezetőnek. Azt hiszem, az ilyet be kell fújni." – mondta a Sky Sportnak az eintrachti. Edzője, Niko Kovac is elismerte, hogy büntető járt volna.

A bayernes Thomas Müller szerint is tiszta volt a helyzet, Boateng elhúzta Martínez lábát, a videóbíróra is tett megjegyzést. „Nem nagyon értem, miért van ez az lehetőség."