Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Végre kiderült, miért reklamált Pintér a kupadöntő után

2018.05.24. 11:17

A Magyar Kupa büntetőkkel elveszített döntője után Pintér Attila rejtélyesen utalt a második percre, de úgy, hogy ott azért méltánytalanság érte csapatát.

"Mi emelt fővel távozhatunk, mi igen. De többet nem szeretnék mondani, mert jövő héten is le akarok ülni arra a kispadra. Nézze meg mindenki a második percet" - szólított fel a korábbi kapitány a maga sajátos módján.

Az M4 most megosztotta, mi volt ez a kérdéses jelenet.

A sokadik visszajátszás után is nehéz megítélni, hogy a becsúszó Litauszki előbb a labdát vagy a Szakályt találja-e el. A játékvezető mindenesetre szögletet ítélt.

A Puskás Akadémia honlapja természetesen szenvedélyesen ítéli meg a helyzetet.

Igaza volt Pintérnek?

  • 3826
    Nem
  • 950
    Igen

"Az első nagy lehetőség előttünk adódott: a 3. percben Balogh Balázs pazar labdával ugratta ki a leshatáron Szakály Pétert, akit a tizenhatoson belül teljesen nyilvánvalóan buktattak – Andó-Szabó játékvezető sípja néma maradt. Kapitális bírói hiba volt!"

A Nemzeti Sport tárgyilagosan értékeli a helyzetet, Litauszki elpöckölte a labdát, eközben elsodorta a középpályást.