Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Végre kiderült, miért reklamált Pintér a kupadöntő után

2018.05.24. 11:17

A Magyar Kupa büntetőkkel elveszített döntője után Pintér Attila rejtélyesen utalt a második percre, de úgy, hogy ott azért méltánytalanság érte csapatát.

"Mi emelt fővel távozhatunk, mi igen. De többet nem szeretnék mondani, mert jövő héten is le akarok ülni arra a kispadra. Nézze meg mindenki a második percet" - szólított fel a korábbi kapitány a maga sajátos módján.

Az M4 most megosztotta, mi volt ez a kérdéses jelenet.

A sokadik visszajátszás után is nehéz megítélni, hogy a becsúszó Litauszki előbb a labdát vagy a Szakályt találja-e el. A játékvezető mindenesetre szögletet ítélt.

A Puskás Akadémia honlapja természetesen szenvedélyesen ítéli meg a helyzetet.

Igaza volt Pintérnek?

  • 3826
    Nem
  • 950
    Igen

"Az első nagy lehetőség előttünk adódott: a 3. percben Balogh Balázs pazar labdával ugratta ki a leshatáron Szakály Pétert, akit a tizenhatoson belül teljesen nyilvánvalóan buktattak – Andó-Szabó játékvezető sípja néma maradt. Kapitális bírói hiba volt!"

A Nemzeti Sport tárgyilagosan értékeli a helyzetet, Litauszki elpöckölte a labdát, eközben elsodorta a középpályást.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?