Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A kirúgott edző hívta fel a DVTK-tulaj figyelmét a pénznyúlásra

2018.05.24. 10:41

A DVTK tulajdonosa, Leisztinger Tamás kemény szavakkal vázolta fel a szurkolóknak, hogy mi történik a klubjában, egyben a magyar labdarúgásban.

Tízezer eurót kap a játékos, és abból nyolcat vissza kell osztania edzőnek, menedzsernek, sportigazgatónak.

Bódog Tamás, az áprilisban menesztett vezetőedző a Nemzeti Sportban reagált.

"Rosszulesett, amikor Leisztinger Tamás erről beszélt, nem lehet tudni ugyanis, kikre utalt és hogy pontosan mire gondolt. A jelenséggel én is találkoztam, és felhívtam a tulajdonos figyelmét arra, itt egyszerűen lehúzás folyik, becsapják őt – de ő azt válaszolta, tisztában van vele, és nem zavarja. Szerettem volna tenni ez ellen, de erre támogatás nélkül nem nagyon lehetett esélyem."

Azt is hozzátette, Leisztinger nem volt elégedett azzal, hogy a játékosok sokat keresnek, és keveset tesznek érte. Bódog az egész fizetési, premizálási rendszert át akarta alakítani, végül mégis neki kellett távoznia.

Nem érti, mire gondolt a tulajdonos, amikor az erőnlétet kritizálta, hiszen a két legutóbbi bajnokin sokat játszottak emberhátrányban a kiállítások miatt, a kondícióval viszont nem volt semmi probléma. Orvos mérte fel a játékosokat, és azt állapította meg, soha ilyen jó állapotban nem volt senki.

Úgy véli, túl sok energiáját emésztette fel, hogy nemcsak edző volt, hanem szakmai igazgató is, segítséget pedig nem kapott.