Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Súlyosan károsodhatott a Fradi-stadionban megsérült kisfiú keze

2018.05.28. 13:13

Szurkolói videó került elő a vasárnapi Fradi-Diósgyőr meccsen történt nézőtéri szerencsétlenségről, amikor a hírek szerint egy kisgyerek kezében felrobbant egy hanggránát, amit az apjától kapott.

A Zsolt nevű olvasónktól kapott videón látszik és hallatszik a robbanás - több is - , aminek közelében több nagyon kicsi - 3-5 éves - kisgyerek is tartózkodott a felnőttek között. Az egyik kissrác, aki egy drukker nyakában ült, látványosan megnézi a kezét a robbanások után, de neki semmi baja, nem őt kell figyelni, hanem az épp melletük álló szőke, fekete pólós kisfiút.

Odalép hozzá egy fekete sapkás férfi, a kezébe veszi a fiú kezét - a kamerán ez látszik - , majd - vélhetően a sérüléseit látva - azonnal felkapja, és elkezd vele jobbra kiaraszolni a tömegből.

Még egyszer látszik a videón a kisfiú keze, balra pedig észre lehet venni egy fiatal nőt, akinek kéztartása arról árulkodik, a sérülés nagyon súlyos. Két másik férfi szurkoló meg gyorsan félrekapja fia fejét, ne is nézzen a sérültre. 

A videót óvatosan nézzék, 18 éven felüli:

(A meccs ekkor néhány percre félbe is szakadt.)

Nem tudjuk biztosan állítani, hogy a rendőrség megerősítette eset van a videón, de minden jel arra utal.

UPDATE: A Bors keddi információi szerint a videón látható kisfiú több ujjpercét amputálni kellett.