Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Balotellit 4 év után hívták vissza: gól

2018.05.29. 10:34

Első meccsén ült az olasz kispadon Roberto Mancini hétfő este St. Gallenben, ahol a vb-re készülő Szaúd-Arábia volt az ellenfelük barátságos mérkőzésen. Az új kapitány első dolga volt, hogy 4 év után visszahívta a keretbe Mario Balotellit, akit az előző kapitány, Giorgio Ventura mellőzött - nem is jutottak ki a vébére, 1958 óta először.

Balotelli remek szezont futott a Nice-ben, 26 gólt lőtt, és a visszatérésen is betalált. 21 perc után vezette a labdát, visszahúzta, majd három védő között kilőtte a jobb alsót, pofás gól volt.

A 68.-ban Belotti közelről szerezte a második gólt, de a szaúdiak pár perc múlva szépítettek. Igaz, visszajátszás nélkül is látható lesgóllal, de ez manapság keveseket zavar.

A hajrában Szaúd-Arábia többször megkontrázta az olaszokat, akadt még nagy helyzetük, igaz, Mancini csapatának is, de maradt a 2-1.

A vb-n a szaúdiak a nyitómeccset játsszák az oroszokkal, június 14-én délután öt órakor kezdenek.