Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nagy Dominik agyrázkódást szenvedett

2018.06.03. 15:20

Nagy Dominik, a Ferencváros válogatott labdarúgója agyrázkódást szenvedett csapata szombati bajnoki mérkőzésén, ezért kórházba szállították, ahol két napig megfigyelés alatt tartják.

Reha Gábor, a ferencvárosiak orvosa szerint a középpályás egy ütközés után elvesztette az eszméletét a Balmazújváros elleni idegenbeli meccs  (3-3) első félidejében – már a 13. percben le kellett cserélni –, és agyrázkódást szenvedett. Nagy Dominik ezután az Uzsoki utcai kórházba került, ahol két napig lesz megfigyelés alatt.

Georges Leekens, a magyar válogatott szövetségi kapitánya múlt pénteken hirdette ki keretét a szerdai és szombati barátságos mérkőzésekre, Nagy Dominik neve szerepelt a szűkített listán. A válogatott június 6-án Fehéroroszország vendége lesz Bresztben, 9-én pedig a világbajnoki résztvevő Ausztráliát fogadja a Groupama Arénában.

(MTI)