Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Autóbalesetet szenvedett a Telkibe tartó válogatott labdarúgó

2018.06.04. 07:56

Az MLSZ honlapjának beszámolója szerint sérülés miatt két kerettag végül nem csatlakozhatott a magyar labdarúgó-válogatott felkészüléséhez a Fehéroroszország elleni idegenbeli és az Ausztrália elleni hazai barátságos mérkőzésekre.

A ferencvárosi Nagy Dominik még szombaton a balmazújvárosi bajnoki mérkőzésen sérült meg, a Haladásban futballozó Predrag Bosnjak pedig a vasárnap – épp úton az összetartásra – szenvedett kisebb autóbalesetet.

A szerb (jugoszláv) születésű, egyszeres magyar válogatott védőnek nem esett komolyabb baja, mindössze a jobb térdét ütötte be erősebben. Azonban a Georges Leekens vezette stáb Bosnjakkal közösen mégis úgy döntött, hogy elővigyázatosságból inkább kihagyja a Fehéroroszország és az Ausztrália elleni mérkőzéseken.

D  YT20131110022
Fotó: Illyés Tibor / MTI

"Nagyon sajnálom, hogy ilyen szerencsétlen helyzet adódott, hiszen nagyon kíváncsiak voltunk rá, hogy Predrag Bosnjak hogyan teljesít az edzéseken, illetve adott esetben a mérkőzéseken" – nyilatkozta az mlsz.hu-nak a szövetségi kapitány – "Mivel azonban nincs százszázalékos állapotban, ezért abban állapodtunk meg, hogy visszautazik a családjához. Ugyanakkor ha továbbra is ilyen jól teljesít, mint az utóbbi időszakban, akkor a jövőben is nyitva áll majd előtte a válogatott ajtaja.

Természetesen a második válogatott szereplésére lassan negyedik éve váró játékos is csalódottan nyilatkozott a meglehetősen balszerencsés helyzetről.

Annak természetesen örülök, hogy komolyabb bajom nem esett, ugyanakkor csalódott vagyok, hogy nem tudom megmutatni magam, és nem tudom segíteni a csapatot, pedig nagyon vártam, hogy megérkezzek a válogatotthoz és elkezdjük a felkészülést.

Bízom benne, hogy a jövőben lesz még alkalmam ezt bepótolni – mondta Predrag Bosnjak.

Az már korábban eldőlt, hogy az OTP Bank Liga utolsó fordulójában agyrázkódást szenvedő, ferencvárosi Nagy Dominik nem tud csatlakozni a kerethez, hiszen jelenleg is megfigyelés alatt tartják az Uzsoki utcai kórházban. Rajtuk kívül szerencsére más sérült  nincs  a keretben, melynek tagjai vasárnap este érkeztek meg Telkibe. Hétfőn délelőtt egyéni edzés, délután pedig már hagyományos tréning szerepel a csapat programjában.