Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kirabolták Chilében a Manchester City előző edzőjét

2018.06.04. 15:49

Szombat este kirabolták Chilében a Manchester City korábbi edzőjét, Manuel Pellegrinit, mikor feleségével és két barátjával épp egy santiagói étterembe tartott – írja a BBC.

A 64 éves szakembert, aki 2014-ben megnyerte a bajnokságot a Cityvel, egy helyi banda rabolta ki, de az incidens során sem ő, sem a vele lévők nem sérültek meg, a rendőröknek köszönhetően pedig Pellegrini feleségének ellopott tárcája is hamar megkerült.

Pellegrini május óta a West Ham csapatát irányítja, így érthető, hogy David Sullivan, a csapat társelnöke azonnal felvette vele a kapcsolatot a történtek után, és biztosította támogatásáról. Pellegrini egyébként Twitteren köszönetet mondott a chilei rendőröknek az esetre adott gyors és bátor reakcióért.

Nem ez volt amúgy az egyetlen ilyen eset a napokban, hétfőn a a nigériaiak korábbi futballsztárját, Nwankwo Kanut lopták meg, miközben az oroszországi világbajnokságra tartott.

A korábbi klasszis Londonból repült Moszkva érintésével Kalinyingrádba, ahol a nigériai válogatott első meccsét vívja majd a horvátok ellen, mikor azonban odaért, azzal szembesült, hogy poggyászából hiányzik 11 ezer dollár, azaz majdnem 3 millió forint.

Kanut vélhetően két csomagrakodó munkás lopta meg a seremetyevói légikikötőben, őket a moszkvai rendőrök őrizetbe vették.