Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Pintér Attilát kirúgták a Felcsúttól

2018.06.04. 13:32

Már nem Pintér Attila az NB I.-es Felcsút edzője, közölte a Puskás Akadémia honlapja.

Pintér a közlemény szerint közös megegyezéssel távozik. A klub vele érte el a legnagyobb sikereit, idén a Magyar Kupában második, az NB I.-ben a hatodik lett a Felcsút. A klubhoz másfél évvel ezelőtt érkezett az edző, az NB I. Mezőkövesdet hagyta ott az akkor másodosztályú csapatért. A Felcsút vele jutott fel újra az első osztályba.

Az edző eredményes volt, de az elvileg utánpótlás-nevelésért létrejött akadémia vele nem töltötte be a célját, nemhogy saját nevelésű, de tavasz elején még magyar játékos is kevés került be a kezdőcsapataiba.

Információink szerint a Diósgyőrtől távozó Bódog Tamás a legnagyobb esélyes a Felcsút edzői posztjára. A Nemzeti Sport úgy tudja, a válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Bernd Storck lehet Pintér utódja.

A Puskás Akadémiától távozik Szalai László is, aki az utánpótlás szakmai igazgatója volt. A edzőt legutóbb Urbán Flórián kritizálta nyilvánosan egy Orbán Viktornak címzett posztjában.

A klubnál Komjáti András maradt a klubigazgató, de mellé került sportigazgatóként Tóth Balázs.

Ki lehet a Felcsút új edzője?

 • 10084
  Zinedine Zidane, most úgyis szabad
 • 2378
  Bernd Storck
 • 1110
  Bódog Tamás
 • 473
  Urbán Flórián

Váltás a Vasasnál is

A szombaton az NB I.-ből kiesett Vasas FC nem hosszabbítja meg Michael Oenning vezetőedző június 30-án lejáró szerződését. A klub egyelőre nem tudja, ki lesz a utódja.

A német edző 2016 januárja óta irányította a Vasast. Tavaly bronzérmes lett és Magyar Kupa-döntőt is játszott.