Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lőw Zsolt a PSG-t választotta az RB Leipzig helyett

2018.06.11. 09:04

Hiába lehetett volna az RB Leipzig, a Red Bull Salzburg és a New York Red Bull vezetőedzője is, Lőw Zsolt a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának edzői stábjában szeretne dolgozni, írja a Nemzeti Sport. A francia csapatnál a nemrég kinevezett Thomas Tuchel vezetőedző munkáját segítené.

Lőw Zsolt
Lőw Zsolt
Fotó: VI-Images / Getty Images Hungary

A Nemzeti Sport szerint már csak a PSG és a Lőw Zsoltot évek óta pályaedzőként foglalkoztató RB Leipzig megegyezésén múlik a klubváltás, a tárgyalások pedig jelenleg is zajlanak. Megegyezés esetén a párizsiaknak még a magyar szakemberrel is meg kell egyezniük, de az már formalitásnak tűnik.

Nem volt könnyű, de meghoztam a döntésemet. A párizsi lehetőséget tartottam a legjobbnak szakmailag és a családom szempontjából is, innentől nem az én térfelemen pattog a labda

– mondta Lőw hétfőn a Reggeli Startban, akinek egyelőre élő szerződése van a Lipcsével.