Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Világ- és Európa-bajnok lesz Balotelliék edzője

2018.06.11. 16:48

Az eddig a New York City FC-t irányító Patrick Vieira lett az OGC Nice labdarúgócsapatának vezetőedzője. A játékosként világ- és Európa-bajnok 41 éves szakember a New York-i együttes honlapján úgy fogalmazott, elképesztően nehéz volt meghoznia a döntést a váltásról.

"Egyik álmom vált valóra azzal, hogy itt dolgozhattam. A hihetetlenül szenvedélyes szurkolók életem egyik legkülönlegesebb élményét adták nekem" - fogalmazott Vieira. A francia edző 2016 óta irányította az észak-amerikai futballbajnokságban szereplő New York-i csapatot, melyet kétszer is rájátszásba vezetett.

Mario Balotelli, aki az elmúlt két idényben a Nice csapatát erősítette, könnyen lehet, hogy nem éri meg Vieira érkezését. Az elmúlt napokban több francia  lap is arról írt, hogy nagyon közel áll a megegyezéshez a Marseille csapatával.

Új csapatánál - mely az előző idényben a nyolcadik helyen zárta a Ligue 1-t - Lucien Favre-ot váltja a kispadon. (MTI)