Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Guardiolát 11 év után elhagyja jobbkeze

2018.06.12. 12:37

A Manchester City assisztens menedzsere, Domenec Torrent a New York City FC-hez távozik. Önmagában ez nem lenne akkor hír, de Pep Guardiola olyan munkatársát veszíti el, aki a megelőző 11 éven minden sikerének részese volt.

Az 55 éves Torrent a Barcelonában, a Bayern Münchennél és a Manchester Citynél is Guardiola segítője volt. Összesen 24 trófeát nyertek együtt.

Pep Guardiola segédedzőivel, a kép jobb szélén Dominic Torrent
Pep Guardiola segédedzőivel, a kép jobb szélén Dominic Torrent

Torrent utoljára a 2005/2006-os szezonban volt vezetőedző, a spanyol Gironát vitte, és mostani nyilatkozata szerint már nagyon vágyott arra, hogy újra saját csapata legyen.

Csodálatos 11 évnek nevezte azt, amit közeli barátként és kollégaként Guardiola mellett töltött, és arra is megvan az esély, hogy újra együtt dolgozzanak. Torrent 2020-ig írt alá, fél évvel előbb jár le a szerződése, mint Guardiolának a Citynél. Elképzelhető, hogy együtt folytatják majd a munkát.

Torrent a Nice-hoz távozó Patrick Vieira helyére került.