Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Fradi perre megy a Genkhez távozó Paintsil miatt

2018.06.12. 18:29

A Ferencváros álláspontja szerint jogtalanul jelentette be hétfőn a belga Genk a Fradinál kölcsönben játszó ghánai támadó, Joseph Paintsil szerződését, ezért a klubot képviselő svájci ügyvédi irodán keresztül perre viszik az ügyet, tájékoztatta a Ferencváros vezérigazgatója, Orosz Pál a Nemzeti Sportot.

A klub problémája az, hogy a Tema Youthtól kölcsönvett Paintsilre opciós joguk van, tehát a Genk nem vehette volna meg csak úgy a játékost.

Ahogy a télen is fogalmaztam, a végsőkig el fogunk menni, ez már nem a pénzről szól, hanem arról, hogy ezt a Ferencvárossal senki nem teheti meg. Joseph Paintsilt egyébként 2018. június 30-ig érvényes munkaszerződés köti az FTC-hez, vagyis a felkészülés kezdetén neki meg kell jelennie a klubnál. Amennyiben ezt nem teszi meg, szerződésszegést követ el

– mondta Orosz.