Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Rossi máris üzent Nikolicsnak a válogatottságról

2018.06.20. 22:13

A frissen kinevezett kapitány, Marco Rossi az MLSZ honlapján arról beszélt: sorsszerű, hogy Magyarországon kapott munkát. Csányi egy hete hívta fel, kedden pedig gyorsan meg is tudtak egyezni. 

Kezdi érezni a nyomást, de már akkor hihetetlenül boldog volt, amikor csak pletykaszinten felmerült a neve tavaly.

Dunaszerdahelyen marad még, amíg nem sikerült megtalálni ott az utódát. (Pintér Attila is az esélyesek között van.)

Az Európa Ligára, a Dinamo Tbiliszi elleni meccsekre ő készíti fel a csapatát, és hamarosan elutazik Ausztriában az edzőtáborozásra.

„Felelőtlenség lenne olyasmiket ígérni, hány meccset nyerünk majd meg. Azt viszont tiszta lelkiismerettel tudom megígérni, mindent meg fogunk tenni a csapat sikeréért.

Számítok ebben a játékosokra és arra a vágyra, amiről tudom, hogy ott van bennük: mutassák meg mindenkinek, hogy az utóbbi időben elért eredményeknél sokkal többre hivatottak.

Azt szeretném elérni, hogy ugyanolyan legyen a hangulat a válogatottal kapcsolatban, mint amilyen 2016-ban, az Európa-bajnokság alatt és után volt.”

Arról is beszélt, hogy csak olyan játékosokra számít, akiket valóban motivál, hogy a magyra válogatottban pályára léphetnek.

Az M4-en rákérdeztek nála, mi lesz Nikoliccsal, aki lemondta a válogatottságot Leekens idején.

„Olyan játékosokra van szükségem, akik nemcsak szavakban, hanem tettekben is igazolják motiváltságukat.”

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?