Aliz
6 °C
14 °C

Angliában edzősködne Gera

2018.06.29. 20:16

A nemrég visszavonult Gera Zoltán volt az ATV Egyenes beszéd c. műsorában Rónai Egon vendége, ahol többek között a pályafutásáról, góljairól, korábbi csapatairól és a jövőbeni terveiről kérdezték.

A beszélgetés nagy része inkább csak nosztalgiázás és visszatekintés volt, azonban a műsor végén rátértek arra, hogy Gera mit szeretne csinálni most, hogy abbahagyta a profi futballt. Nem túl meglepő módon, edzőként szeretne dolgozni, és egyes pletykák szerint a neve már felmerült a válogatott másodedzői posztján a frissen kinevezett Marco Rossi mellett.

Erről ugyan nem volt szó, de Gera azt elmondta, hogy

valóban edző szeretne lenni, de először itthon szeretné megtanulni az alapokat, hogy aztán Angliában folytathassa a munkát.

Elmondta, hogy a Ferencvárosnál valószínűleg sikerült majd neki így munkát találnia, de az angliai karrier sem teljesen irreális cél, hiszen például a West Bromwich Albionnal legalább akkora legendának és kedvencnek számít, mint a Fradinál, és ez nemrég ki is derült a visszavonulására érkezett reakciók után.

A 97-szeres válogatott Gera Zoltán pályafutásáról az Indexen is megemlékeztünk a legszebb góljaival. Tavaly Gera még arról beszélt egyébként, hogy saját futballakadémiát szeretne.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?