Jenő
-3 °C
6 °C

Lőw Zsolt egymillió eurót ér a PSG-nek

2018.07.03. 11:55

Lőw Zsolt két nappal a Paris SG nyári felkészülésének kezdete előtt csatlakozik a a párizsi klubhoz. A csakfoci.hu arról írt, amelyet a ParisTeam.fr, a klub egyik szurkolói oldala is megerősített, hogy a magyar szakember nem ingyen érkezik, a PSG 1 millió eurót, azaz 330 millió forintot fizet érte korábbi klubjának, a RB Leipzignek.

A szakembernek, aki hétfőn többek között Kuttor Attila, Lisztes Krisztián, Szabics Imre és Szélesi Zoltán társaságában vette át az UEFA Pro Licences diplomáját, 2019-ig szóló szerződése volt a német klubbal, így ki kellett őt vásárolni.

Bár a franciák megjegyzik azt is, hogy a PSG-nél még gondolkodnak az összegen és vészmegoldásként ott van Armo Michels, Tuchel másik segítője is. De azt is megjegyzik, a párizsiak vezető edzője ragaszkodik Lőw Zsolthoz, így nagyobb lesz a hajlandóság a transzferdíj kifizetésére.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?