Hortenzia, Gergő
-1 °C
8 °C

Túlságosan magas szintű szakmai elhivatottsága miatt nem szerződtették az edzőt

2018.07.10. 18:10

A megyei első osztályból az NB III.-ba feljutó Nagykanizsa FC elnöke egy váratlan, és még annál is meglepőbb indoklású közleményben tudatta a csapat szurkolóival, hogy a szóbeli megállapodás ellenére nem Mészáros Ferenc lesz a csapat új edzője. A korábbi válogatott labdarúgó legutóbb Egerben dolgozott.

Még a magyar futballhoz képest is abszurd közlemény jelent meg a Nagykanizsa FC Facebook-oldalán, amiben a következőképpen indokolták meg, hogy mégsem Mészáros lett a csapat új edzője.

...a részletes együttműködés kialakítása során olyan eltérések jöttek elő az általa képviselt magas szintű szakmai elhivatottság, professzionális mentalítás miatt, ami jelenleg még meghaladja egyesületünk lehetőségeit.

 

A kanizsai szurkolókat csak mérsékelten győzték meg a klubvezetés indokai. Többek szerint  valószínűbb, hogy Mészáros szerződtetése azért esett kútba, mert Kanizsán nem tudták elfogadni, hogy a szcientológiai egyház tagja. Mészáros egyébként sosem csinált különösebb titkot világnézetéből, korábbi videói is könnyen megtalálhatók a neten.

Mások szerint viszont az egri bundaügyek állhatnak a háttérben, vagyis az, hogy Mészáros edzősködése idején a játékosai elbundáztak egy egész szezont. Ez viszont nem új sztori, és Mészárost sem vádolták meg hivatalosan azzal, hogy köze lett volna a csaláshoz.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?