Aliz
6 °C
14 °C

Nem és nem és nem akart bemenni az az átkozott labda

2018.07.10. 12:57

Az amerikai North Carolina FC és a Charleston Battery a futball idei leghihetetlenebb jelenetsorát, burleszk és a flipper keverékéből hozta össze a hétvégi meccsükön.

Az amerikai másodosztályban (USL) játszott meccs 1-1-re állt, amikor már bőven a rendes játékidőn túl, a 97. percben támadhatott a North Carolina. Helyzetbe is kerültek, először azért, mert a védők képtelenek voltak levenni a kapu elé bekotort labdát, majdnem egy öngólt is összehoztak. Ez a zavar éppen elég volt ahhoz, hogy a kapus kimozduljon, és így üres kapura lőhetett North Carolina. Hiába a ziccerhelyzetek, hol a kapufát találták el, hol egy Battery-védő tisztázott a gólvonalon, hol meg ők maguk lepődtek meg, hogy hozzájuk került vissza a labda.

A North Carolina a meccsről készült összefoglalóban az utolsó percről nem számoltak be részletesen, csak annyit írtak kínzóan közel voltak ahhoz, hogy betaláljanak.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?